Wij organiseren uw feest of event met onze totaaloplossing op maat.

Vraag offerte aan

Bij ons kunt u terecht voor uw:

Logistieke partner voor uw event

Blue Dolphin Logistics is de logistieke partner voor al uw evenementen. Wij verzorgen het volledige logistieke aspect, zodat u onbezorgd kunt genieten. Samen maken we van uw evenement een succes.

Gekwalificeerde medewerkers

Voor al uw evenementen staat er een vast team van gekwalificeerde medewerkers paraat dat ervoor zorgt dat alles vlot en naar wens verloopt. Alle eventmedewerkers zijn in het bezit van de nodige attesten zodat de op-, af- en ombouw zo veilig mogelijk gebeurt.

Hoe gaan we te werk?

Locatiebezoek

De eerste stap in het plannen van uw evenement, is een locatiebezoek. We maken foto’s van de locatie, meten alles nauwkeurig op en kijken de stroomvoorzieningen na. Zo kunnen we meteen inspelen op alle mogelijke problemen.

Uitgebreide checklist

Na het locatiebezoek stellen we een uitgebreide checklist op zodat niks over het hoofd wordt gezien.

Op- en afbouw

Op de dag van het evenement bouwt een ervaren team alles op en testen ze met een proefdraai uitgebreid of alles werkt. Tijdens het evenement blijft er steeds een medewerker ter plaatse om alles op te volgen en eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen.

Zodra uw evenement afgelopen is, bouwt uw logistieke partner alles af en laten we de locatie netjes achter.

Ook over het transport hoeft u zich geen zorgen te maken. Dankzij onze lichte vrachtwagens, gekoelde of niet-gekoelde vrachtwagens en opleggers zorgen we ervoor dat uw evenement letterlijk op wieltjes verloopt.

Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op Blue Dolphin Logistics als uw logistieke partner, dan kunt u ons steeds contacteren. We helpen u graag verder.

Event:: 
 Sthree 2014 ...